Hyvä koirien viilennystakki helteellä

Kesän helteet voivat olla koirallesi ahdistavia ja tukahduttavia tilanteita. Viilennystakki on suunniteltu helpottamaan koiran oloa helteessä ja porottavassa auringonpaisteessa. Viilentäviä tuotteita koirille ovat mm. viilentävät takit, -manttelit, -huivit, -pannat, -matot.

PetenKoiratarvike.com

image_view (1)

Viilennystakki Hurtta Motivation Cooling Coat viilentää ja tekee koiran olon mukavaksi kuumalla ilmalla. Viilentävä takki sopii treeneihin tai näyttelyyn. Siinä on säädettävä vyötärö ja kaulus.Tuote sopii hyvin kesätreeneihin koiraurheilijoille sekä ulkonäyttelyihin. Hurtta Cooling Coat -takki viilentää koiran selän ja rintakehän, ja tekee koiran olon kuumuudessa siedettävämmäksi. Takissa on säädettävä vyötärö ja kaulus sekä irroitettava vatsakappale. Selkäaukosta voi pujottaa taluttimen koiran käyttäessä valjaita. Tämän viilentävän takin löydät löydät klikkaamalla tästä.

image_view (2)

Viilentävä mantteli Hyperkewl auttaa koiran viilentämistä kuumana päivävä. Sopii käytettäväksi kotona, autossa, pihalla…. Viilennystakki antaa helpotusta kuumuuteen, väsymykseen ja stressiin. Hyperkewl kangas imee ja varastoi vettä ja vapauttaa sitä viilentäen koiran oloa.Viilentävän manttelin löydät klikkaamalla tästä.

Muita viilentäviä tuotteita ovat mm. viilentävät pannat, -huivit, -matot ja -liivit. Kaikkia näitä löydät PetenKoiratarvike.comista.