Ekologiset tuotteet lemmikille

Ekologisten tuotteiden käyttö on lisääntynyt. Ihmiset haluavat käyttää tuotteita, jotka ovat valmistettu ekologisesti, luontoa säästäen, luonnonmukaisista raaka-aineista, niitä ei ole testattu eläimillä jne. Miksi täytyisi esimerkiksi iholle laittaa keinotekoisia aineita, kun niitä löytyy ihan omasta luonnosta. Ja mikä on luonnosta tullut, ei kovin pahasta voi olla. Jonkun vain täytyy osata jalostaa ne hyödynnettäviksi tuotteiksi. Tuotteita on alettu valmistaa samalla periaatteella myös lemmikkieläimille.

Ekologisten tuotteiden verkkkaupasta, Sannarista, löytyi jotakin myös lemmikkieläimille tarkoitettuja tuotteita. Esimerkiksi koirille tarkoitettu tassuvoide, joka on valmistettu sheavoiteesta sekä kauraöljystä. Mikäs sen suomalaisempaa kuin kaura. Sheavoi hoitaa ja kosteuttaa, kauraöljyn syväkosteuttava ominaisuus sitoo kosteutta ja tekee koiran tassujen antutoista pehmeät. Koska voide on luonnonmukaisista aineista tehty, ei sisällä lisäaineita, väriaineita, hajusteita, se on myös turvallinen käyttää vaikka koira nuolisikin tassuja. Voidetta käytetääni pakkas- ja kurakeleillä sekä tassuihin että kuonoon tai vaikkapa korvanlehtiin. Sopii kaikenlaisille koirille. Ja kuulema sopii myös hevosille kuivien suupielien rasvaamiseen.

Luonnonmukainen, vegaaninen ja nestemäinen turkkisaippua Sannarista löytyy myöskin. Se on valmistettu mustasta saippuasta, joka tunnetaan hyvistä antiseptisistä ominaisuuksista ja hellävaraisuudestaan. Ei ole kotimainen tuote, sillä mustan saippuan raaka-aineet ovat kylmäpuristettu kookosöljy ja kaakaopavun kuoren ja/tai plantaanin kuoren tuhkasta saatavat uutteet. Se ei sisällä siis lisättyjä kemikaaleja ja sitä valmistetaan reilun kaupan ja luonnonmukaisen tuotteen mukaisilla periaatteilla.

Näihin tuotteisiin voit tutustua tarkemmin klikkaamalla tästä Sannari-verkkokauppaan. Ehkä sinne tulee lisääkin lemmikeille tarkoitettuja tuotteita, sillä valikoima lisääntyy koko ajan.